пʼятниця, 18 грудня 2009 13:52

Вітер розкрив секрет грудей та стегон Сари Джесіки Паркер (ФОТО)

У Сари Джесіки Паркер, без сумніву, пішли години на те, щоб гарно вдягтися. Проте, коли Сара вийшла надвір, усі її старання були зруйновані раптовим поривом вітру, повідомляє Dailymail.

Коли в Нью-Йорку актриса прямувала до одного з ресторанів, від сильного вітру сукня так щільно прилипла до її тіла, що для уяви вже не залишилось місця.

Зрозумівши своє скрутне становище, Паркер спробувала прикритись пальто, проте всього їй все ж не вдалося приховати.

У міс Паркер зараз триває перерва від зйомок у сиквелі "Секс і місто".

Вчора актриса, з"явившись одному з американських ток-шоу, ділилась враженнями від спільних зйомок у фільмі "Чи чули ви про Морганів?" з Х"ю Грантом. За її словами вона була вражена нігтями актора, які ті мав звичку обгризати. Тому Паркер власноруч вирішила взятися за його манікюр і регулярно обрізала Х"ю його нігті.

Сара заміжня за 47-річним актором Метью Бродеріком. Нещодавно  вона опублікувала фотографії своїх доньок-близнбків - Табіти і Маріон. Діти в атриси з"явилися завдяки сурогатній матері. 

У них з Бродеріком також є 7-річний син Джеймс Вілклі, якого вона народила природнім способом.

Переклад: Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Вітер розкрив секрет грудей та стегон Сари Джесіки Паркер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі