субота, 03 лютого 2024 09:14

Ведучий телемарафону у прямому ефірі заявив, що йде на фронт
3

Орест Дрималовський
Фото: instagram.com/drymalovsky
Орест Дрималовський
Орест Дрималовський

Ведучий телемарафону Орест Дрималовський під час прямого ефіру заявив, що йде на фронт.

Зазначив, що після отримання повістки поїхав до Львова, бо саме там стоїть на обліку.

"Настав час і мені змінити звичне місце роботи. Цю затишну улюблену студію на військову форму. Вже наступного тижня розпочну свій новий шлях", - прокоментував журналіст.

У коментарі "Фактам ICTV" додав, що готувався до мобілізації. Зокрема, пройшов кілька тренінгів з надання першої домедичної допомоги і практикував основи вогневої підготовки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pianoбой виступив проти мобілізації артистів: подробиці

"Чи достатньо цього? Звичайно, ні. Мобілізацію хочу сприймати як виклик. Постараюся постійно вдосконалювати свої навички, щоб бути максимально ефективним там, де буду", - переконаний Дрималовський.

Також він подякував захисникам та захисницям, які боронять Україну від окупантів.

"Вони теж хочуть побути з родинами, побачити, як їхні діти йдуть в школу, теж хочуть випити каву у затишній кав'ярні й з'їздити на в Карпати покататися на лижах. Не можуть одні жити своє найкраще життя, а інші - за це красиве життя - страждати", - підсумував Орест.

Українського ведучого Григорія Решетніка в Одесі зупинили представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Шоумен зазначив, що на вокзалі його попросили предʼявити документи.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий телемарафону у прямому ефірі заявив, що йде на фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі