неділя, 13 лютого 2022 15:29

Ведучий Євробачення розповів, як насправді оголошувалися бали у фіналі

Ведучий Євробачення розповів, як насправді оголошувалися бали у фіналі
Ведучий вибачився за незручності в ефірі. Фото: "Суспільне"

Ведучий національного відбору "Євробачення-2022" Тимур Мірошниченко розповів, як насправді оголошував оцінки у фіналі.

Він не читав їх з листка, а озвучував те, що диктували на вухо з редакторської, написав Мірошниченко у Facebook.

"Розумію, що крайнім вийшов я, тому вважаю за потрібне просто сказати правду. Як усе було", — написав він у дописі.

За його словами, результати голосування в конверті він дійсно побачив на сцені.

Список був у порядку виступу учасників.

"Далі 3 колонки: оцінки журі, бали від глядачів і загальний результат. Тобто цифри у кожній колонці розкидані, а не одна за одною. Але там усе зрозуміло. Я їх починаю озвучувати. 1 бал - Майкл Соул, 2 бали - Our Atlantic… І тут починається ґвалт у навушники, що я не правильно озвучую бали і що 2 отримує Cloudless", — розповідає ведучий.

Доки в редакції була паніка й намагалися зрозуміти, хто помилився, Мірошниченка попросили "йти за вухом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перед нами закрили двері": у фіналі нацвідбору на Євробачення-2022 розгорівся скандал

"Тому я озвучую оцінки, які мені диктують. Аж поки не минає декілька хвилин (для мене вони були вічністю) і в редакторській все ж розуміють, що від самого початку я озвучував таки правильні бали. І треба починати все спочатку. Тому й виходить такий месс в ефірі. Таблицю з результатами намагаються виправляти наживо, але вона просто зависає і не повертається", — описує подію Мірошниченко.

Результати голосування журі ведучий знав задовго до завершення глядацького голосування, а результати голосування глядачів він отримав вже на сцені.

"Так, в ефірі все вийшло не так ідеально, але ми намагалися створити свято, відволікти хоча б на декілька годин усіх від тривожних новин. Тому я хочу перепросити за цей епізод. Нехай це буде найгіршим, що може зіпсувати нам настрій в ці непрості часи для нашої країни", — підсумував Мірошниченко.

Учора, 12 лютого, відбувся національний відбір пісенного конкурсу Євробачення-2022. Перемогу виборола Alina Pash із треком "Тіні забутих предків". Пісня присвячена народним мотивам, міфології. Але виявилося, що співачка з 2019 року перебуває у базі "Миротворця" за відвідування окупованого Криму в 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Євробачення розповів, як насправді оголошувалися бали у фіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі