вівторок, 23 липня 2024 11:14

Ведуча Онуфрійчук поділилась першим відпочинком на морі у новому складі: фото з чоловіком і сином
7

Іванна Онуфрійчук показала, як відпочиває на морі з чоловіком і сином
Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk
Іванна Онуфрійчук показала, як відпочиває на морі з чоловіком і сином
Іванна Онуфрійчук показала, як відпочиває на морі з чоловіком і сином
Іванна Онуфрійчук показала, як відпочиває на морі з чоловіком і сином
Іванна Онуфрійчук показала, як відпочиває на морі з чоловіком і сином

Ведуча шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук показала, як проводить відпустку з чоловіком Алмазом і новонародженим сином Адамом.

У своєму Instagram жінка опублікувала фото, на яких позувала з дитиною на тлі моря. Крім цього зробила селфі з коханим і малюком у холі готелю.

Також Іванна влаштувала фотосесію на італійському узбережжі й поділилася своїми думками щодо материнства.

"Якось подруга мене запитала: "Як ти?", а я й не помітила, як відповідаючи, одразу почала розповідати за материнство і синочка. Вона мене підловила і каже: тут все зрозуміло. А ти сама, як жінка, як? І це питання поставило мене в ступор. Я задумалась про те, що я настільки розчинилась у синові, що себе відклала на другий план. Зараз я дійсно не належу собі. Можливо, це не зовсім правильно і потрібно про себе теж не забувати, але це мій свідомий вибір і поки що я не розумію, як можу це змінити. Думаю, з часом нам вдасться налагодити режим і я зможу поступово повертатись у звичне життя вже разом з синочком. Але поки для мене навіть вихід на масаж у сусідній будинок без дитини здається шоком", - зазначила ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна вперше за понад два роки виклала фото з восьмирічним сином

Додала, що іноді настільки фізично виснажується, що не має сил.

"Звісно, складно, коли син постійно на руках, коли плаче, а тобі складно його заспокоїти. У такі моменти відпадають руки і спина, мені стає себе шкода, хочеться плакати разом з ним.
Але все це триває лічені хвилини. Достатньо мені подивитися в його оченята чи побачити усмішку, як незрозуміло звідки відкривається п'яте дихання і вся фізична втома забувається. Мені здається, що лише у жінок, які народили, є така всеохоплююча любов, якої вчить дитина, і яка окриляє знову і знову", - констатувала Іванна.

Онуфрійчук наголосила, що зараз вона в першу чергу мати.

"Я потрібна малюку, бо він лиш пізнає цей світ. Я для нього цілий Всесвіт, як і він для мене. Все, що було цінним раніше, зараз стало не таким важливим. Бо зʼявився він - синочок", - підсумувала зірка.

Раніше Онуфрійчук поділилась, як народжувала сина в швейцарській клініці. Жінка опублікувала фото партнерських пологів з чоловіком - казахським мільйонером Алмазом.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча Онуфрійчук поділилась першим відпочинком на морі у новому складі: фото з чоловіком і сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі