пʼятниця, 07 червня 2024 10:47

Ведуча Онуфрійчук розказала, як народжувала сина: кадри з партнерських пологів
8

Іванна Онуфрійчук розказала, як народжувала сина з чоловіком
Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk
Іванна Онуфрійчук розказала, як народжувала сина з чоловіком
Іванна Онуфрійчук розказала, як народжувала сина з чоловіком
Іванна Онуфрійчук розказала, як народжувала сина з чоловіком
Іванна Онуфрійчук розказала, як народжувала сина з чоловіком

Ведуча шоу "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук поділилась, як народжувала сина Адама в швейцарській клініці.

У своєму Instagram жінка опублікувала фото партнерських пологів з чоловіком - казахським мільйонером Алмазом.

"Усе почалось увечері за добу до моменту Х з переймів, які не були схожі на всі попередні. Я почала фіксувати ці інтервали і коли відчула, що цей день настав, побігла доробляти справи по роботі та вичісувати і купати кота. Далі я спробувала заснути, та спати було складно, бо прокидалася кожні 30 хв від болю. Зранку перейми стали ще болючішими. Ми з чоловіком робили вправи на фітнес мʼячі, яким нас навчили на лекції для майбутніх батьків. Приїхали мої мама з сестрою, бо я попросила Богданку накрутити мені локони перед пологами. Я хотіла їхати красивою на день народження сина, за тиждень встигла навіть манікюр зробити. Я до останнього хотіла бути вдома, аби в лікарні все відбулося природнім чином і без зайвих втручань", - розповіла Іванна.

Далі вони з чоловіком приїхали в пологовий. За словами ведучої, у неї вже було розкриття, але треба було дочекатися максимуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогерка Верба пояснила, чим займається батько її майбутньої дитини, який сидів у СІЗО

"З цього моменту у мене все в больовому тумані, бо перейми були пекельно болючими, і здавалося, що я ось-ось знепритомнію. Лікарі почали вмовляти мене зробити епідуральну анестезію на тому етапі, інакше далі було би вже пізно. Коли мені сказали, що це укол в спину і я маю мінімум 5 хв не рухатися, в моїй голові це не вкладалось, бо я увесь час танцювала та рухалась аби якось полегшити біль. Ще під час підготовки до пологів та вивчення важливості природного родового процесу, я вирішила, що не хочу робити епідуралку. Та в той момент я відчувала, і про це казали акушери, що якщо її не зробити, то у мене не залишиться жодних фізичних сил на потуги. Тому я погодилась на укол, після якого одразу заснула", - продовжила жінка.

Після цього Онуфрійчук змогла ще 20 хв поспати.

"Родовий процес продовжився, і щоб описати спектр пережитих емоцій, не вистачить символів в інстаграмі. Синочок народився досить великий, самі потуги тривали біля трьох годин. Від потугів, крику й болю я повністю виснажилася. Та це все ніщо, у порівнянні з моментом, коли зʼявився син. Ніщо на світі не хвилює так сильно, як поява дитинки, це неможливо забути. У мить, коли його дістали і поклали мені на груди, я ніби опинилася в іншому світі, де нас лише троє — я, син і чоловік. Мені навіть не хотілося плакати, бо я відчувала, що здійснила щось неймовірне", - написала молода мати.

Українська співачка Джамала, яка нещодавно стала матір'ю втретє, поділилась сімейним контентом. Зірка опублікувала фото, на якому показала прогулянку з новонародженим сином Алімом. Разом з малюком багатодітна мати пішла до кав'ярні. Одягла футболку, бейсболку й постала перед камерою без косметики. Хлопчик лежав поряд у візочку, накритому білою накидкою.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча Онуфрійчук розказала, як народжувала сина: кадри з партнерських пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі