середа, 16 грудня 2020 16:20

"Вдома я не сувора щодо етикету" - Катерина Кухар здивувала глядачів

Балерина Катерина Кухар розповіла, як дотримується етикету за столом.

На сцені вона – ніжна та граціозна. На екрані – сувора суддя. А яка прима-балерина в побуті, коли вона не перебуває під прицілом телекамер чи пильним поглядом театральних глядачів? Це "Новий канал" дізнався у Кухар за лаштунками шоу "Діти проти зірок".

– Удома можу вдягнути спортивний костюм, залізти на диван і сидіти в позі лотоса. Якщо ми їмо піцу не в ресторані, можемо дозволити собі робити це руками. Курочку теж їмо без ножа і виделки. Як то кажуть: "Птицю й молодицю беруть руками". Вдома я не сувора щодо етикету. Та й у мене немає всіх столових приборів, хоча ножик для устриць з Франції собі привезла", - розповіла Кухар.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Кухар розповіла про дотримання етикету вдома
Кухар розповіла про дотримання етикету вдома

У Франції балерина вивчала етикет. Тепер правил поведінки за столом вона навчає своїх дітей.

"Вони знають, що під час їжі на столі за жодних умов не має лежати телефон. Нещодавно розповідала донці про мову приборів і серветок. Адже вона вже починає ходити з нами в ресторани. Розуміє, що там смачно і красиво годують. У закладі вона воразу перетворюється на маленьку леді. У ній є вишуканість. І мені це дуже імпонує", - додала Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сукні без спіднього: Катерина Кухар засвітила груди у пікантному декольте

Показати всі знання етикету балерина зможе в батлі проти 9-річної Люби Глумової. Дівчинка знає 55 столових приборів і навіть у шкільній їдальні дотримується суворих правил поведінки.

Елегантна прима-балерина Катерина Кухар в фіналі шоу "Танці з зірками" красувалася в міні платті від FROLOV. Образ неймовірно жіночний і сексуальний, відкриває ноги прими-балерини і доповнений пікантними вирізами.

Зараз ви читаєте новину «"Вдома я не сувора щодо етикету" - Катерина Кухар здивувала глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі