четвер, 12 серпня 2010 15:48

Валерій Меладзе заборгував банку 5 мільйонів

Валерій Меладзе заборгував банку 5 мільйонів

Відомий російський співак Валерій Меладзе заборгував банку по іпотечному кредиту 5 мільйонів рублів. Щоб придбати три квартири в Москві для своїх дочок Інги, Софії та Арини, артист звернувся в банк за кредитом.

Квартири були куплені ще до кризи, а зараз виплати по кредитах лягли на співака тяжким тягарем. Проте, за словами Меладзе, грошові проблеми вторинні, найголовніше в житті - діти, їхнє щастя і благополуччя.

До речі, в серпневому зведенні російської версії журналу Forbes співак потрапив в тридцятку найуспішніших і найзабезпеченіших російських зірок шоу-бізнесу і спорту. Заслужений артист Російської Федерації та народний артист Чеченської Республіки Валерій Меладзе дійсно затребуваний артист.

Почавши активно гастролювати 15 років тому, він продовжує це робити і до цього дня. Досить подивитися на офіційному сайті інтенсивність його концертного графіку, де ще не фігурує чимала кількість "замовлених" концертів.

Ось він нещодавно в Юрмалі виконував функції судді в журі міжнародного конкурсу "Нова хвиля". Далі популярний виконавець відправився на Чорноморське узбережжя, де дав серію концертів, а 20 серпня мало не вперше в своїй кар'єрі артист заспіває на основній сцені великого музичного оупен-ейру "Місце зустрічі" на аеродромі Протасово в Рязанській області - в одному ряду з Гораном Бреговичем, "Бумбоксом", Пелагеєй, Billy's Band та ін.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе заборгував банку 5 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі