пʼятниця, 09 липня 2021 08:12

Вакарчука запідозрили в романі з 23-річною співачкою
5

Вакрчук виступає із новим проєктом
Фото: instagram.com/vitalinamusiienko
Вакрчук виступає із новим проєктом
Вакрчук виступає із новим проєктом
Вакрчук виступає із новим проєктом
Вакрчук виступає із новим проєктом

Фронтмена гурту "Океан Ельзи" 46-річного Святослава Вакарчука запідозрили в романі зі співачкою 23-річною Віталіною Мусієнко.

Жінка була підопічною Вакарчука у вокальному шоу "Голос країни". Зараз разом із музикантом їздить у турі його нового музичного проєкту "Оранжерея", ідеться в програмі "Викриття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя триває: Вакарчук приголомшив заявою про свою родину

Як повідомляють інсайдери, Святослава й Віталіну навіть бачили під час обіймів і поцілунків, хоча візуального доказу немає. Фанати пари чекають, коли ті розкриють карти та зроблять офіційну заяву про стосунки.

У червні стало відомо про розлучення Святослава Вакарчука й Лялі Фонарьової. Пара разом була понад 20 років, п'ять із них - у шлюбі. Спільних дітей пара не має. Але у Святослава склалися теплі стосунки з названою донькою. Діана закінчила навчання, як і її мама, у Лондоні, і працює в команді зірки.

Причину розриву колишнє подружжя не повідомляло. Натомість опублікував гучну заяву знайомий Славка та Лялі, поет Євген Рибчинський. Він натякнув, що співак почав роман із Фонарьовою заради кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчука запідозрили в романі з 23-річною співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі