неділя, 13 червня 2021 14:01

Вакарчук і Фонарьова: закінчилося кохання в понад 20 років

Співак та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук приголомшив новиною про розлучення зі стилісткою Лялею Фонарьовою. Пара була разом понад 20 років, кажуть, 5 з них – у шлюбі.

До стосунків із Вакарчуком Ляля була одружена із власником мережі перукарських салонів Володимиром Тарасюком. 1993-го у пари народилася донька Діана, втім невдовзі подружжя розлучилося.

Автор: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk
  Співак та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розлучається зі   стилісткою Лялею Фонарьовою. Пара була разом понад 20 років. Спільних дітей пара не мала, виховувала доньку Лялі від першого шлюбу - Діану
Співак та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розлучається зі стилісткою Лялею Фонарьовою. Пара була разом понад 20 років. Спільних дітей пара не мала, виховувала доньку Лялі від першого шлюбу - Діану

Фонарьова навчалася у школі стилістів Toni&Guy, що в Лондоні. Два роки працювала у Великій Британії. Повернувшись до України, стала іміджмейкеркою відомих українських музикантів, зокрема, гурту "Океан Ельзи". Саме вона вигадала славнозвісну хустку на мікрофоні, яку асоціюють з Вакарчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 дітей, численні зради та довготривалі розлучення – які зіркові пари розірвали стосунки після 20 спільних років

Вакарчук майже не ділиться подробицями свого особистого життя. Але 2015-го ширилися чутки, що закохані одружилися у Львові в сімейному колі. Чи це правда – досі не відомо.

Спільних дітей пара не має. Але у Святослава склалися досить теплі стосунки з названою донькою. Діана закінчила навчання, як і її мама у Лондоні, та працює в команді зірки.

Ще у квітні цього року Вакарчук ніжно привітав Лялю з днем народження. У фотоблогу він поділився рідкісним знімком іменинниці.

Зараз Ляля Фонарьова працює артдиректоркою гурту "Океан Ельзи". Чи продовжать співпрацю - поки невідомо. Також залишається в таємниці причина розлучення. Нв Святослав, ні Ляля подробиць не розкривають.

Напередодні український співак Святослав Вакарчук приголомшив у Instagram новиною про розлучення. Сказав, що їхні з Лялею дороги розійшлися. Але він вдячний їй за спільне життя та доньку. Проте причину розриву не назвав. Сказавши, що це залишиться їхньою з Лялею особистою справою.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук і Фонарьова: закінчилося кохання в понад 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі