пʼятниця, 11 січня 2013 14:05

Вагітна Жанна Фріске поїхала з Дмитром Шепелєвим в Маямі
6

Популярна виконавиця Жанна Фріске, яка знаходиться вже на шостому місяці вагітності, покинула сніжну Москву і відправилась в сонячний Майамі. Артистку супроводжував ймовірний батько її дитини, телеведучий Дмитро Шепелєв.

Не встигла Жанна Фріске відзначитися на зйомках новорічного "Блакитного вогника", де всім продемонструвала свій кругленький живіт, як артистка вже була помічена журналістами в аеропорту Маямі, куди співачка прилетіла, щоб провести відпустку. Цікаво, що Жанну супроводжував телеведучий Дмитро Шепелєв, якому приписують ймовірне батьківство.

Знаменитостей зняли в момент, коли обидва котили два візки з речами. Причому і Жанна, і Дмитро були далеко не у звичних блискучих образах. Шепелєв вирішив одягнутися для багатогодинного перельоту в звичайну сіру футболку, сині спортивні штани та кросівки, а Фріске вбралася у чорні широкі штани і вільний біло-чорний топ, який не заважав рухам артистки. Останнім пунктом були неодмінні сонцезахисні окуляри, щоб зірку ніхто не впізнав.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Жанна Фріске показала трохи оголеного тіла

Проте сховатися Шепелєву та Фріске не вдалося. Кажуть, артистка прилетіла в Майамі не тільки, щоб відпочити, повалятися на сонечку і зробити традиційний шопінг, але і як слід підготуватися до майбутньої радісної події - довгоочікуваного народження дитини.

Від очей папараці не зникли і зайві кілограми Жанни, яка, втім, абсолютно з цього приводу не переживає. Об'єктиви камер зобразили гарний настрій артистки в аеропорту навіть після виснажливого перельоту. Чи помітили за собою стеження зірки, невідомо. Втім, як і те, як довго Фріске і Шепелєв будуть залишатися в Америці. Відзначимо, співачка взагалі не коментує свій цікавий стан, який помітно вже неозброєним оком. За деякою інформацією, Жанна має народити наприкінці березня.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Жанна Фріске поїхала з Дмитром Шепелєвим в Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі