вівторок, 18 грудня 2012 08:51

У Мережу потрапили фото вагітної Жанни Фріске
5

Фото: Фото: IVONA bigmir)net

Незважаючи на те, що російська співачка Жанна Фріске ігнорує інформацію про свою вагітність і мало не спростовує її, журналістам вдалося сфотографувати зірку при надії.

Коли Жанна Фріске побачила спалахи фотокамер, то була неприємно здивована. "Звідки ви взялися?" - тільки й встигла вигукнути співачка. Тут же підійшов охоронець Жанни Фріске і попередив, що зйомка Фріске заборонена. Але було вже пізно. Хоч і в поганій якості, але фотографії потрапили в Мережу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске полетіла народжувати в США

Також журналісту вдалося дізнатися, що Жанна знаходиться на п'ятому місяці вагітності, що батько майбутньої дитини зовсім не Дмитро Шепелєв, а російський бізнесмен, з яким нібито Фріске полягає в законних стосунках.

Нагадаємо, що чутки про вагітність Жанни Фріске з'явилися ще в травні 2012 року, але офіційного підтвердження від співачки або її оточення не було. Також довгий час Фріске не з'являлася на публіці і не фігурувала в новинній стрічці. Але буквально тиждень тому, на початку грудня, Дмитро Маліков проговорився про вагітність своєї колеги, заявивши зі сцени: "Ми планували записати дует з Жанною Фріске. Але потім вона сказала, що зараз перебуває на п'ятому місяці вагітності, тому запис довелося відкласти. Зараз вона відлітає народжувати в Майамі. А я записав цю пісню без неї, так вже вийшло, і зараз вам її заспіваю!".

Зараз ви читаєте новину «У Мережу потрапили фото вагітної Жанни Фріске». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі