вівторок, 19 листопада 2013 17:17

В квартирі директорки співачки Оксі жив домовий з жовтими очима

Автор: фото: Сергій Старастенко
 

Директорка співачки Оксі Ірена Лісна вірить у містику. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Колись в мене за болером у ванні жив домовий. Вночі кидав ножі в раковину і на стіл, якщо ми йому їжі на столі не залишали. Торохтів посудом, ходив по квартирі. І одного разу, коли ми переїжджали, він був дуже цим не задоволений і показався нам у вікні. Схожий був на таку тваринку малу і зеленого кольору. А ще жовті очі. Мені тоді було років 11. Страшно не стало зовсім. Він в нас взагалі-то був хорошим. А ще в нас була кішка-відьм. Вона як з'явилася у кватирці вікна — так і через два роки зникла. Могла закритись у кімнаті, м'явкати сильно і піднімала все навколо себе", - каже Ірена.

Пізніше, за словами директорки, вона пройшла через багато моторошних історій у своєму житті.

"Бачила навіть, як жінка згоріла. Вона була відьмою і заговорила нашу сусідку на смерть гілкою з ялинки. Принесла їм цілий букет. І як він в'янув, так і та жінка в'янула. Тоді її донька цей букет спалила і якраз в той момент вибігла на сходовий майданчик та сусідка. Згоріла до тла", - згадує жінка.

Зараз ви читаєте новину «В квартирі директорки співачки Оксі жив домовий з жовтими очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі