вівторок, 26 березня 2024 13:39

"Увесь час на пороховій бочці" - суддя "МастерШеф" вперше розповіла про нові стосунки
3

Ольга Мартиновська
Фото: instagram.com/olga_martynovska
Ольга Мартиновська з донькою
Ольга Мартиновська

Суддя кулінарного проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська розсекретила особисте життя.

В інтерв'ю kp.ua зірка зізналась, що її коханого звати Руслан. У нього є діти від попереднього шлюбу.

"Я ненавмисно приховую. У нього свої сімейні обставини. Я з повагою ставлюся до нього, його дітей та партнера, з яким він прожив велику частину життя. Важливо, аби з усіх сторін все владналося, ніхто не був ображений і душевно поранений. Та й не завжди хочеться великої публічності в особистих питаннях", - пояснила Мартиновська.

Додала, що вже познайомила обранця зі своєю донькою Вірою від колишніх стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не належимо одне одному" - Женя Галич розповів про стосунки з дружиною на відстані

"Я їх знайомлю, намагаюся звести. Але вони поводяться як два конкуренти. Віра звикла, що вона мамина улюблена донечка і мама належить їй. Вона й каже: "Я чула, що Руслан ображається на тебе, що ти багато працюєш і в тебе немає часу на нього. І що? Я все життя таке терплю і то не ображаюся так сильно. А він що? Пару місяців. Хай потерпить", - поділилася Ольга.

Зазначила, що у стосунках з Русланом виникають непорозуміння через роботу.

"Ми всі егоїсти. Звісно, мій партнер, відчуваючи себе десь на енному місці у списку моїх справ, теж думає про свого егоїста, хоче мати можливість бачити мене. Я пояснюю, що це тимчасово, правда, заспокоїти у мене не сильно виходить. Тому стосунки у нас увесь час на пороховій бочці", - розповіла знаменитість.

Раніше Мартиновська зізналась, що її троюрідний брат з Росії вступив до армії окупантів і випускає ракети на українців. Жінка розповіла, що на початку повномасштабного вторгнення її батько намагався достукатися до родича. Однак це не дало жодних результатів.

Зараз ви читаєте новину «"Увесь час на пороховій бочці" - суддя "МастерШеф" вперше розповіла про нові стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі