вівторок, 26 березня 2024 12:29

"Не належимо одне одному" - Женя Галич розповів про стосунки з дружиною на відстані
3

Женя Галич
Фото: instagram.com/jenia_galich
Женя Галич
Дружина і діти артиста

Лідер гурту О.Torvald Женя Галич, який нещодавно повернувся на фронт, розповів про стосунки з дружиною Валерією.

У коментарі "Люкс Фм" артист зазначив, що зараз вони не живуть разом. Його кохана разом з дітьми виїхала з України на початку повномасштабного вторгнення.

"Ми разом, вона живе в іншій країні, мої дітки живуть в іншій країні, а я служу в армії, у ЗСУ. Вона не хоче служити в армії і тому вона в іншій країні. Ми завжди так жили, у мене були гастролі, у неї була робота, у нас у кожного було особисте життя", - зізнався Женя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Мішина показала обличчя ймовірного коханого

Додав, що вони разом долають труднощі, попри відстань.

"Ми не належимо одне одному, у нас є двоє маленьких дітей та інтереси наших маленьких дітей. Вони набагато вищі за наші інтереси з дружиною, тому що безпека наших дітей це основне. Саме тому вони поїхали і не повертаються", - підсумував Галич.

Раніше Галич розповів за що живе його родина. Заявив, що його дохід значно зменшився. Та все ж майже всі гроші артист відправляє рідним, які живуть у Варшаві. Додав, що дружина з дітьми поки що не планують повертатися в Україну через нестабільну ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «"Не належимо одне одному" - Женя Галич розповів про стосунки з дружиною на відстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі