понеділок, 21 серпня 2023 11:10

"Залишилася "гола" зарплата" – Женя Галич розказав, на що живе під час війни
3

Фото: instagram.com/jenia_galich

Лідер гурту О.Torvald Женя Галич, який з початку повномасштабного вторгнення захищав Україну на фронті, розповів за що живе його родина.

Заявив, що його дохід значно зменшився. Та все ж майже всі гроші артист відправляє рідним, які живуть у Варшаві. Про це поділився у інтерв'ю ISLND TV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астаф'єва розказала подробиці особистого життя і за чий рахунок живе

"Раніше в нас були бойові виплати, премії президентські. Зараз залишилася тільки "гола" зарплата, маленька. На щастя, у мене були заощадження, є роялті. Залишаю собі мінімум, решту відправляю родині. Мені повернули борг 47 тис. грн. Це класно. Є ще заклад, який працює без дружини. Приносить невеликі гроші. Дружина працює, і вони отримують виплати вимушених переселенців. Житло винаймають", – розповів Галич.

Додав, що дружина з дітьми поки що не планують повертатися в Україну через нестабільну ситуацію.

Заробіток українських артистів значно зменшився. На це повпливало повномасштабне вторгнення Росії в Україну. До війни зірки в середньому заробляли близько мільйона доларів на рік, а зараз їхній дохід становить близько $150-200 тис на рік. Про це повідомив продюсер Михайло Ясинський. За його словами, артисти Оля Полякова, Макс Барських, Потап, Монатік та інші живуть на заощадження.

Зараз ви читаєте новину «"Залишилася "гола" зарплата" – Женя Галич розказав, на що живе під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі