четвер, 09 жовтня 2014 15:41

Улюблена масажистка Собчак ходить у футболці з Путіним

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Ксенія Собчак змусила своїх шанувальників подискутувати на політичні теми на своїй сторінці в соціальній мережі. Зірка опублікувала фото футболки з Путіним, в якій прийшла до неї масажистка.

"Любимая моя масажистка прийшла до мене робити масаж ось у такій майці. Не знаю що й думати тепер :)) # надеюсьшеюнесвернет", - підписала знімок зірка.

Після публікації фанати Ксенії розділилися на два табори, хтось захищав дії російського президента, а хтось засуджував. Народ навіть обговорював оснащення української армії і давав оцінку діям політиків, а іноді доходило до палких суперечок.

Ксенію Собчак дехто назвав провокатором.

"Ксенія, Вам краще ВИДАЛИТИ це фото, тому що люди вже не можуть, зараз вже за зброю візьмуться! А розмовляють на одній російській мові! Ксенія, Ви провокатор ..", - написала одна з прихильниць.

Нагадаємо, Ксенія Собчак не раз відкрито висловлювалася щодо стосунків між Україною і Росією, телеведуча так само кілька разів запрошувала на свою передачу режисера Микиту Михалкова, до якого вона зверталася у відкритих листах, після довгих умовлянь режисер обіцяв прийти на інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Улюблена масажистка Собчак ходить у футболці з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі