понеділок, 11 вересня 2023 12:09

Український військовий довів Дорофєєву до сліз – відео
5

Фото: Скріншот

Український музикант, переможець "Х-Фактора", військовий Михайло Панчишин виступив на "Голосі країни".

На "сліпих прослуховуваннях" він зізнався, що з першого дня повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. Артист воював у Бахмуті, а згодом його комісували за станом здоров'я.

"Наш підрозділ їздив до Ірпеня, Бучі. Нам дали бойове завдання поїхати до Бахмута. Ворог воює дуже підло. Я особисто бачив, як фосфор падає у Бахмуті. Ми зайшли до самого пекла. Отак сім днів без перервного обстрілу. Кожен приліт біля тебе – це контузія. Коли нас окупанти взяли в кільце, я думав, якщо я звідси виберусь живим, то зроблю так, щоб про цей бій не забув ніхто, щоб не забули хлопців, які там полягли. Я буду висвітлювати їхню славу", – розповів Панчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва роздавала листівки, а Клименко збирав пляшки: як заробляли українські артисти

Додав, що після повернення до цивільного життя записав альбом із восьми пісень.

"От деякі слова взагалі взяті з реальних історій, деякі слова написали хлопці. Я хочу стати голосом невідомих героїв, які впали в боях. Я хочу стати голосом країни, щоб підняти людей і ми швидше виграли війну", – зазначив артист.

У ефірі співочого шоу Михайло заспівав авторський трек "Невідомий герой" та розвернув усі тренерські крісла. Судді аплодували військовому стоячи. Надя Дорофєєва розчулилась до сліз.

"Ваша присутність сьогодні тут, на сцені, це надзвичайний для нас усіх подарунок. Ми вітаємо вас на "Голосі країни" і дуже дякуємо за те, що ви всі для нас робите", – сказала вона.

Панчишин обрав команду Артема Пивоварова.

Командир 28-ї окремої механізованої бригаді імені Лицарів Зимового Походу 25-річний Юрій Городецький заспівав пісню "Києве мій" у 13 сезоні "Голосу країни". Під час виконання тренерські крісла розвернули Надя Дорофєєва та Іван Клименко.

Зараз ви читаєте новину «Український військовий довів Дорофєєву до сліз – відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі