понеділок, 04 вересня 2023 09:28

Дорофєєва роздавала листівки, а Клименко збирав пляшки: як заробляли українські артисти

Дорофєєва роздавала листівки, а Клименко збирав пляшки: як заробляли українські артисти
Надя Дорофєєва заробляла гроші, роздаючи листівки. Фото: Скріншот

Зіркові тренери "Голосу країни 13" відверто розповіли, на чому заробляли раніше.

Після виступу харків'янина Гідаята Сеїдова, який виконав пісню Адель Love In The Dark, всі чотири тренери розвернули свої крісла і почали боротися за учасника, пише ТСН.

"Я буду з тобою максимально відвертим. Коли я починав грати музику, у мене були мінімальні можливості. Це підвал, холод, ти граєш у підвалі в рукавицях. Все, що я мав, це мрію у кишені та велике бажання, тому що шлях до мети – він дійсно тернистий. Я його пройшов сам, сам створюю свою музику. Шлях до мети – він непростий. Я бачу, що в тебе велике майбутнє. Я покажу тобі цей шлях. Він буде непростим, але я буду радий поділитися з тобою та відчути твій внутрішній світ", – сказав Артем Пивоваров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва, Нікітюк, Трінчер й не тільки: якими були українські артисти в шкільні роки

У ході розмови виявилося, що Надя Дорофєєва підробляла, роздаючи листівки, Юлія Саніна співала кабаре кожну середу та п'ятницю, а Іван Клименко збирав пляшки, аби заробити гроші.

Врешті, Сеїдов обрав команду Пивоварова.

Нагадаємо, 13-й сезон вокального шоу "Голос країни" стартував у неділю, 3 вересня. Його зйомки вперше в історії проекту проходили за межами України, а саме у Польщі за підтримки польського мовника TVP. Тренерські крісла у новому сезоні зайняли фронтвумен рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна, співак Артем Пивоваров, продюсер та співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко, а також співачка Надя Дорофєєва.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва роздавала листівки, а Клименко збирав пляшки: як заробляли українські артисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі