пʼятниця, 01 вересня 2023 15:35

Дорофєєва, Нікітюк, Трінчер й не тільки: якими були українські артисти в шкільні роки
6

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Зірки українського шоу-бізнесу часто згадують шкільні роки й показують архівні фото своїм шанувальникам.

Пропопонуємо переглянути, якими були співачки, ведучі й акторки в дитинстві.

Леся Нікітюк

Українська ведуча показала чорно-білу світлину, на якій вона йде в перший клас. Майбутня зірка позувала в шкільній формі й бантом, який вчепила до косички.

Автор: instagram.com/lesia_nikituk
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перше вересня: найкращі вітання й листівки для учнів і вчителів

Надя Дорофєєва

Співачка часто ділиться з прихильниками кадрами з юності. На фото Дорофєєва позує в джинсовій куртці з великим соняшником у руках. Крім цього артистка показувала світлину у шкільній формі й порівняла, як змінився її стиль.

Автор: instagram.com/nadyadorofeeva
 

Джамала

Зірка пригадала, як у дитинстві сама постригла собі волосся.

Автор: instagram.com/jamalajaaa
 

Даша Астаф'єва

У шкільні роки дівчина росла "гидким каченям". З неї часто глузували однокласники як за вкрите алергічним висипом обличчя, так і за худорляву комплекцію. Зразковою ученицею вона також не була.

Автор: Скріншот
 

Анна Трінчер

Співачка з дитинства займалась музикою. У шість років почала співати в хорі. Потім два роки в музичній школі вчилася грати на бандурі. В дев'ять років розпочала власну сольну кар'єру.

Автор: Скріншот
 
У вересні в Україні буде багато цікавих і важливих свят. Серед них - День знань, День вихователя, День всиновлення, а також великі церковні свята за новим календарем. У вересні 30 календарних днів, з них 9 вихідних і 21 - робочий день.
Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва, Нікітюк, Трінчер й не тільки: якими були українські артисти в шкільні роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі