вівторок, 09 квітня 2024 16:59

Український актор Андрій Доманський загинув на фронті
6

Андрій Доманський загинув на фронті
Фото: facebook.com/TeatrZhitomir
Андрій Доманський загинув на фронті
Андрій Доманський загинув на фронті
Андрій Доманський загинув на фронті
Андрій Доманський загинув на фронті

Актор театру Андрій Доманський загинув на фронті. Він захищав Україну від російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення.

Про втрату повідомили представники Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув депутат Андрій Зеленчук

"Ти завжди був щирим і добрим. Завжди йшов вперед до своєї мети. Ти вмів підтримати словом і ділом. Завжди усміхнений. Мудрий, відвертий, емоційний. Неймовірно талановитий, харизматичний. Ти любив театр, а театр любив тебе. Майже 25 років ти служив театру. Тобою зіграно понад 40 яскравих ролей. Ти був надійним партнером. Твої ролі назавжди залишаться у пам'яті глядачів…Ти назавжди залишишся у наших серцях..", - йдеться в зверненні.

Прощання з Андрієм Доманським відбудеться 10 квітня о 12:00 у фоє театру у Житомирі.

Український музикант Михайло Бікетов загинув на фронті. За два дні до смерті йому виповнилося 24 роки. Бікетов був учасником дніпровської спільноти електронної музики Module. Захищати Україну він пішов на початку повномасштабного вторгнення. Друзі й побратими чоловіка планують випустити альбом з його творами.

Зараз ви читаєте новину «Український актор Андрій Доманський загинув на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі