вівторок, 26 березня 2024 11:02

На війні загинув музикант Михайло Бікетов
4

Михайло Бікетов
Фото: facebook.com/kozachinsky
Михайло Бікетов
Михайло Бікетов
Михайло Бікетов

Український музикант Михайло Бікетов загинув на фронті.

За два дні до смерті йому виповнилося 24 роки. Про втрату повідомив побратим Бікетова - боєць 128-ї бригади ТрО ВСУ Нікіта Козачинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув телеведучий Петро Цурукін

"У свій останній бій його розрахунок знищив танк і БМП, зупинивши один з тисяч наступів, які зараз по всій лінії фронту. Загинув за два дні після того, як йому виповнилось 24 роки. Його мати - легендарний бойовий медик, яка теж служить в лавах ЗСУ", - розповів воїн.

Михайло Бікетов був учасником дніпровської спільноти електронної музики Module. Захищати Україну він пішов на початку повномасштабного вторгнення. Друзі й побратими чоловіка планують випустити альбом з його творами.

Український кінооператор Олесь Самчук загинув 11 березня під час російського обстрілу на Донецькому напрямку. Минулого року Олесь закінчив Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю "Кіно та кінооператорство", служив в аеророзвідці.

Зараз ви читаєте новину «На війні загинув музикант Михайло Бікетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі