середа, 18 жовтня 2023 04:05

Українська порноакторка одягнула латекс і показала принади
6

Ненсі Ейс показала нові еротичні фото
Фото: instagram.com/nancy_anastasiia
Ненсі Ейс показала нові еротичні фото
Ненсі Ейс показала нові еротичні фото
Ненсі Ейс показала нові еротичні фото
Ненсі Ейс показала нові еротичні фото

Українська порноакторка та модель Мая Коноваленко на псевдо Ненсі Ейс потішила прихильників новими фото.

Зірка позувала в червоній білизні, яка підкреслила її апетитні форми. Образ доповнила латексними чоботами й рукавицями в тон.

Ненсі Ейс знімається здебільшого у "соло" та лесбійському порно. У гетеро-сценах знімається виключно зі своїм чоловіком, Мартіном Стайном. Станом на 2023 рік модель знялась у більш ніж 370 порнофільмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порноакторка Мія Халіфа стала на бік ХАМАС і втратила роботу в Playboy

Крім цього, Ненсі знялась у фотосесії до книжки "15" відомого українського арт-ню фотографа Руслана Лобанова. Новий фотоальбом присвячений 15-ти рокам його кар'єри.

До початку кар'єри порноакторки працювала продавчинею, нянею і кондукторкою в автобусі. Оголеною вперше знялася у 18 років, а кар'єру в індустрії для дорослих почала в 2014 році.

На початку повномасштабного вторгнення РФ Коноваленко публічно підтримала Україну та сказала, що зі своєї сторони буде "фінансово підтримувати українську армію та молитися".

Українська порноакторка Джозефіна Джексон позувала в еротичній білизні червоного кольору. Образ доповнила прозорими панчохами й рукавичками в тон. Крім цього модель продемонструвала апетитні груди крупним планом. Одягла жовтий брендовий купальник на зав'язках.

Зараз ви читаєте новину «Українська порноакторка одягнула латекс і показала принади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі