четвер, 02 грудня 2010 09:25

Уеслі Снайпса через тиждень посадять на три роки

Уеслі Снайпса через тиждень посадять на три роки

Відомий американський актор Уеслі Снайпс згідно з рішенням служби судових приставів США зобов'язаний наступного тижня почати відбувати свій трирічний термін позбавлення волі, отриманий в 2008 році за ухилення від сплати податків, повідомляє в середу агентство Ассошиейтед Прес.

Згідно з повідомленням служби судових приставів США, Снайпс повинен добровільно з'явитися до полудня четверга, 9 грудня, до федеральної виправної установи McKean в місті Льюіс Ран (Lewis Run) штату Пенсільванія, де йому і належить відбути трирічний тюремний термін.

Федеральний суд Флориди в березні 2008 року визнав відомого актора винним за трьома пунктами в порушенні податкового кодексу і засудив його до трьох років тюремного ув'язнення. Пізніше адвокати актора двічі подавали апеляцію, проте виграти справу так і не вдалося.

На думку захисників актора, достатнім покаранням для Снайпса був би умовний термін, оскільки всі три епізоди, що інкримінувалися йому, були малозначними злочинами. Крім того, це був перший випадок, коли Снайпса притягали до кримінальної відповідальності.

Слава прийшла до актора з касовим успіхом фільмів "Білі не уміють стрибати" і "Пасажир 57", потім послідували нові ролі в компанії з Сильвестром Сталлоне, Шоном Коннері, Деннісом Хопером, Томмі Лі Джонсом.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Уеслі Снайпса через тиждень посадять на три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі