субота, 20 листопада 2010 17:41

Уеслі Снайпс сяде на три роки до в'язниці

Уеслі Снайпс сяде на три роки до в'язниці

Федеральний суд в американському штаті Флорида в п'ятницю удруге відмовив відомому американському акторові Уеслі Снайпсу в апеляції і вирішив, що він повинен почати відбувати трирічний тюремний термін, отриманий за ухилення від сплати податків.

"Підсудний Снайпс був справедливо засуджений (до трьох років в'язниці). Настав час, щоб вирок був приведений у виконання", - заявив суддя Террел Ходжес.

Про те, коли і в якій в'язниці відбуватиме покарання Снайпс, не повідомляється.

Федеральний суд Флориди в березні 2008 року визнав відомого актора винним за трьома пунктами в порушенні податкового кодексу і засудив його до трьох років тюремного ув'язнення. Пізніше адвокати актора подали першу апеляцію, проте виграти справу не вдалося.

На думку захисників актора, достатнім покаранням для Снайпса був би умовний термін, оскільки всі три епізоди, що інкримінуються йому, по суті, є малозначними злочинами. Крім того, це перший випадок, коли Снайпса притягли до кримінальної відповідальності.

Слава прийшла до актора з касовим успіхом фільмів "Білі не уміють стрибати" і "Пасажир 57", потім послідували нові ролі в компанії з Сильвестром Сталлоне, Шоном Коннері, Деннісом Хопером, Томмі Лі Джонсом.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Уеслі Снайпс сяде на три роки до в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі