субота, 11 жовтня 2014 07:30

Юдашкін не розмовляє про політику з Оксаною Калетник

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Дизайнер Валентин Юдашкін не розмовляє про політику з українськими жінкам політиками, яким він шиє одяг, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ніколи, у мене давня-давня клієнтка Юлія Тимошенко, яку я приїжджав і одягав, Катерина Ющенко: у мене багато друзів у Києві, яких я дуже поважаю, ціную культуру.

Гарна жінка, яку я поважаю та ціную Оксана Калетник, часто до мене приїжджає , - говорить Юдашкін, - гарна жінка поза політикою і партією, якщо вона жінка".

Валентин Юдашкін не боїться, що через дії Володимира Путіна до російських дизайнерів у світі ставитимуться інакше.

"До Росії завжди ставляться рівно і однаково, якщо ми говоримо про культуру, я тут не перший рік, ми бачили всяке, Париж завжди Париж, - говорить кутюр'є, - можливо комусь і хочеться, але це собака гавкає, вітер несе. Це все з тієї історії, тому мистецтво лише провідник".

Санкції щодо продуктів харчування, які запровадили у Росії не лякають Юдашкіна.

"Я завжди з те, щоб у Парижі їсти устриць, в Україні сало, в Москві чорну ікру: це тепер підтверджує якість продуктів, все інше контрабанда", - сказав дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Юдашкін не розмовляє про політику з Оксаною Калетник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі