понеділок, 19 серпня 2024 12:57

У полон ЗСУ потрапив фанат Ярмака: вони поспілкувалися наживо
3

Фото: Скріншот

У полон ЗСУ потрапив російський військовослужбовець - 23-річний Володимир - який виріс на піснях українського репера Олександра Ярмака.

Окупант зустрівся з артистом і розповів, як підписав контракт із Міноборони РФ. Відео допиту опублікували на YouTube.

На початку розмови чоловік наголосив, що поважає співака та його творчість. На запитання Олександра, як він потрапив в Україну, відповів: "Сглупил, напился, подписал контракт".

Додав, що перебував на нашій землі три дні. За словами росіянина, контракт він підписав 10 липня і їх одразу кинули "на м'ясо". Бойова підготовка тривала тиждень. Згодом командування РФ дало завдання закріпитися у селі Веселе. Після чого окупанти потрапили під мінометний вогонь, а Володимир отримав поранення в плече, ключицю, руки і коліно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ звільнили ще три населені пункти на Курщині - DeepState

Росіянин каже, що хотів втекти з фронту, але боявся розстрілу.

"Після обміну військовополонених буде тільки гірше. Відправляють або ще раз на штурм, або розстріл, або до в'язниці. Гаразд, мене цей варіант буде влаштовувати. Але там хер*чать до такого моменту, щоб ти сам знову підписав (контракт - Gazeta.ua) і пішов воювати. А мені нафіг не треба, я не хочу воювати", - заявив він.

За підписання контракту чоловіку пообіцяли близько 500 тис. рублів, але він їх не отримав. Каже, що в Росії у нього залишилась дівчина з дитиною.

"Рвіть контракти, сідайте у в'язницю, пофіг. Так, можливо, ви отримаєте свої 200-500 тис, але якою ціною? Ви реально можете померти, потрапити в полон, або взагалі позбутися рук і ніг", - звернувся окупант до росіян.

Нагадаємо, Олександр Ярмак приєднався до лав ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення. Нещодавно артист отримав нагороду "Золотий хрест" й зазначив, що за два з половиною роки служби отримав звання сержанта.

Зараз ви читаєте новину «У полон ЗСУ потрапив фанат Ярмака: вони поспілкувалися наживо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі