середа, 29 квітня 2009 10:50

У Парижі викрадені інтимні знімки Карли Бруні (ФОТО)

Красива, стильна та відома жінка просто не може бути не в центрі уваги. Але деколи інтерес громадськості може перетворитися мало не на покарання. Перша леді Франції Карла Бруні зараз перебуває у досить поганому настрої. Близько двохсот "дуже інтимних" фотографій викрадені зловмисниками в Парижі.

Як повідомляє преса, комп"ютер, на якому зберігалися достатньо відверті фото Карли Бруні, викрадений в Парижі. В неділю зловмисники пограбували квартиру Джульена Ентховена, брата колишнього бойфренда Бруні Рафаеля Ентховена. Власник квартири помітив, що його пограбували, тільки наступного дня. Серед фотографій, що зберігалися у викраденому ноутбуку, сотні фото Бруні та її коханця. Причому деякі, за інформацією преси, були достатньо відвертими.

Поліція займається розслідуванням пограбування. На думку слідчих, ймовірно, велика частина знімків буде найближчим часом опублікована в Інтернеті або продана за велику суму "жовтим виданням". Також є підозри, що грабіжники діяли цілеспрямовано і шукали саме знімки Бруні.

Тим часом перша леді Франції супроводжує свого чоловіка - президента Франції Ніколя Саркозі - в поїздці по Іспанії. Нещодавно Бруні привернула увагу місцевої преси тим, що кілька разів відступила від протоколу. Зокрема, під час зустрічі з монаршим подружжям Іспанії вона не сіла в реверансі, а поцілувала королеву Софію в обидві щоки.

Представник іспанського королівського будинку заступився за першу леді, заявивши, що реверанс "є не необхідністю, а лише звичкою". В понеділок Бруні та Саркозі також зустрічалися з кронпринцем Феліпе та його дружиною принцесою Летицією. На зустрічі, яку журналісти назвали "дуеллю елегантності та гламуру", Бруні була в темно-синій сукні, а Летиція - в сукні кольору фуксії.

За матеріалами Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «У Парижі викрадені інтимні знімки Карли Бруні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі