пʼятниця, 19 березня 2010 13:43

У Lady Gaga хочуть відсудити $35 млн

У Lady Gaga хочуть відсудити $35 млн

Продюсер і автор пісень Роб Фусарі подав позов до суду Нью-Йорка з наміром відсудити у популярної американської співачки Lady Gaga 35 мільйонів доларів.

У позовній заяві Фусарі стверджує, що він брав участь в створенні декількох відомих хітів Lady Gaga, придумав її сценічний псевдонім, а також допоміг дівчині в укладенні її першого контракту. Продюсер стверджує, що саме йому Lady Gaga зобов"язана своєю вдалою кар"єрою.

За його словами, саме він в березні 2006 року провів прослуховування Стефані Джерманотти (справжнє ім"я Lady Gaga) і, вражений талантом молодої співачки, вирішив узяти її під своє крило. Фусарі стверджує, що на початку кар"єри його і Lady Gaga зв"язували романтичні стосунки, але ставши популярною, співачка відвернулася від нього і перестала з ним співпрацювати.

Як уточнює New York Daily News, в контракті співачки передбачені 20-відсоткові відрахування від доходів на користь Фусарі. За даними Daily Contributer, Фусарі отримав від співачки 611 тисяч доларів, проте продюсер наполягає, що ця сума повинна бути більше.

Коментарів від Lady Gaga або її представників поки не було.

Що стосується Роба Фусарі, то деякі джерела дійсно називають його в числі людей, котрі відкрили громадськості Lady Gaga. Відомо, що він продюсував дебютний альбом співачки "The Fame", а також брав участь в написанні деяких відомих пісень співачки, зокрема її головного хіта - "Paparazzi".

Фусарі співпрацював і з іншими відомими персонами шоубізнесу. В різний час його клієнтами були Брітні Спірс, Джесіка Сімпсон, Уілл Сміт, Destiny"s Child тощо.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Lady Gaga хочуть відсудити $35 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі