четвер, 29 серпня 2013 02:00

У Костянтина Меладзе роман з Брежнєвою - ЗМІ

У Костянтина Меладзе роман з Брежнєвою - ЗМІ
Фото: liveinternet.ru

Відразу після розлучення Меладзе з'явилася інформація , що причиною розпаду сім'ї став зв'язок продюсера з молодою і талановитою співачкою Поліною Гагаріною .

На всі питання журналістів вона відповідала настільки ухильно , що домогтися чогось і прояснити ситуацію так і не вдалося. Відоме багатьом інтерв'ю Отра Кушанашвілі , який стверджував , що саме Гагаріна розбила сім'ю, вона також ніяк не коментувала .

І ось з'явилися нові версії того, з ким тепер продюсер будує відносини . Його обраницею стала екс - учасниця ВІА Гри - Віра Брежнєва. Ще під час фестивалю Дитяча Нова Хвиля в Артеку вони часто з'являлися разом, а одного разу Брежнєву побачили, як вона виходить з автомобіля Костянтина Меладзе. Машина була припаркована біля службового входу, а сама Віра дуже поспішала її покинути і намагалася не привертати до себе зайвої уваги. Крім того, останнім часом вона все частіше відповідала в інтерв'ю, що з режисером Марюсом Вайсбергом її більш нічого не пов'язує. Стосунки пари протрималися 6 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік заспіває свої хіти у джазовому виконанні

Також існує думка, що зв'язок між Меладзе і Брежнєвою підтверджує той факт, що саме її він вибрав на роль ведучої свого шоу Хочу у ВІА Гру . Нібито, щоб якомога частіше бувати з коханою і не розлучатися на довгий час.

Усі чекають коментарів з цього приводу від самих героїв історії, але Меладзе у властивій йому манері, м'яко йде від питань журналістів. Брежнєва, у свою чергу, як справжня жінка, також не поспішає з коментарями чи спростуванням, лише підігріваючи інтерес до себе і шоу.

Зараз ви читаєте новину «У Костянтина Меладзе роман з Брежнєвою - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі