понеділок, 04 березня 2013 16:45

У Костянтина Хабенського роман з донькою олігарха

У Костянтина Хабенського роман з донькою олігарха
Вперше чутки з'явилися пару-трійку років тому Фото: ИТАР-ТАСС

Світські пліткарі наполегливо продовжують приписувати акторові Костянтину Хабенському роман з колегою по кінематографічному цеху Ольгою Литвиновою. Журналісти навіть з'ясували, що артистка є дочкою відомого продюсера, який буквально проштовхує Хабенського в Голлівуд.

Нагадаємо, вперше чутки, що між Костянтином Хабенським і акторкою Ольгою Литвиновою роман, з'явилися пару-трійку років тому. Тоді актори разом вийшли у світ, чимало вразивши не лише журналістів, але і знайомих пари.

У лютому минулого року з'явилася інформація, що нібито Костянтин і Ольга мало не живуть разом. Парочку примудрилися зняти на порозі будинку. Щоправда, фотографія у мисливців за зірками вийшла лише зі спини і з великої відстані. Взагалі, роман Костянтина Хабенського і Ольги Литвинової називають шпигунським. Обидва актори майстерно грають на публіку, жодним словом або зайвим рухом не показуючи своїх почуттів один одному, обоє ходять поодинці і буквально перебіжками добираються до дверей під'їзду.

Відомо, що Костянтин Хабенський та Ольга Литвинова знайомі досить давно, однак тільки недавно їхні стосунки перейшли з фази "дружба" у фазу "любов". Парочка навіть грає разом у двох виставах - "Качине полювання" і "Гамлет". У листопаді 2012 року з'явилася інформація, що нібито Хабенський та Литвинова провели романтичні канікули в Італії. Проте досі ані Костянтин, ані Ольга ніяк не говорять, що саме їх пов'язує - дружба чи кохання.

Між тим світські пліткарі не сидять на місці. Вони з'ясували, що обраниця Хабенського є дочкою відомого продюсера. Литвинова виросла в середовищі московської золотої молоді - коло, в яке входили діти політиків і артистів. Її батько Олександр Литвинов у минулому займав високий пост заступника директора кіностудії "Мосфільм". А нині очолює власну продюсерську компанію. На його рахунку - десятки фільмів і серіалів. Але на відміну від колег-продюсерів, чиї імена на слуху, Литвинов тримається в тіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Хабенський вирішив виїхати до Америки

Дочка Ольга закінчила престижну школу, потім студію МХТ, вчилася у самого Олега Табакова. За час навчання Ольга знялася в декількох картинах. Цікаво, що іншим студентам принциповий Олег Павлович не дозволяв працювати в кіно.

Однак Литвинова виявилася дівчиною без великих амбіцій. Тому, як вважають деякі журналісти, в перспективного колегу доньки по МХТ Хабенського діяльний продюсер Литвинов буквально вчепився. Пліткарі навіть підрахували, що перетворення Хабенського у висхідну зірку світового кіно почалося з того дня, коли він увійшов в сім'ю Литвинова.

Зараз ви читаєте новину «У Костянтина Хабенського роман з донькою олігарха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі