пʼятниця, 16 листопада 2012 13:40

У Дженніфер Еністон і Джастіна Теру буде таємне весілля

У лос-анджелеському Beverly Hills Hotel напередодні пройшла чергова зоряна вечірка. На церемонії American Cinematheque Tribute вшановували знаменитого комедійного актора Бена Стіллера. Ось тільки світські репортери більше цікавилися не винуватцем урочистості, а гостями заходу. А точніше, зоряною парою Дженніфер Еністон - Джастін Теру.

Бену вручали нагороду за значні досягнення в кінематографі. І Джен з Джастіном приїхали підтримати колегу. Пара виглядала щасливою і стильною. Еністон покрасувалася в черговій елегантній сукні-бюстьє. А Теру вибрав чорний костюм з краваткою-метеликом.

Журналісти буквально згорали від бажання поцікавитися у акторів, коли ж вони відправляться до вівтаря. Але тільки зазвичай на подібних світських церемоніях таких питань не задають.

Тим часом виданню "OK!" таки вдалося з'ясувати дещо цікаве. Як повідомило джерело з оточення пари, Джен і Джастін мають намір влаштувати "скромне" весілля таємно від публіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джастін Теру здивував Дженніфер Еністон обручкою

У Еністон вже було розкішна урочистість (з омарами, шампанським та феєрверками) в 2000 році. Але тепер вона не хоче привертати зайву увагу і має намір "втекти" з нареченим подалі від преси.

Також є інформація, що актори збираються влаштувати святкування в невеликому шале на одному з гірськолижних курортів штату Нью-Йорк в новорічні свята.

"Звичайно, це не буде убоге весілля на пляжі, - говорить джерело. - Все буде стильно і вишукано. Але жодних довгих списків гостей. Джен вирішила, що з неї досить подібних шаленств. Вони запросять лише близьких друзів, які добре знають їх як пару. Буде людей 50, не більше. Джен і Джастін хочуть розслабитися і провести знаменний день в оточенні людей, які їм дійсно приємні".

Зараз ви читаєте новину «У Дженніфер Еністон і Джастіна Теру буде таємне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі