вівторок, 12 квітня 2011 15:52

У дитинстві Арсеній Яценюк вигадав подорож містом

Викладач французької мови Чернівецького університету, Марія Яценюк, розповіла, як її син, Арсеній Яценюк, вигадав екскурсію містом Чернівці.

"Забрала його з дитсадка. Як завше, запитую, як провели день, які були заняття. Він каже, що відбулася в них дуже цікава подорож. Приїхали два великих автобуси Ікаруси і повезли їх на екскурсію по місту. Розказує, що були біля колишньої резиденції митрополита, були в парку, бачили все місто. І я така рада, що дитина стільки побачила. Приходжу на другий день і дякую вихователям. Кажу, ви знаєте, Арсенію так сподобалося учора. Питають: що сподобалося? Кажу: екскурсія, яку ви організовували. Вони на мене дивляться, кажуть, що ніякої екскурсії не було", - розповідає Марія Григоріївна.

У дитинстві Арсеній мріяв мати собаку, але батьки не дозволяли приводити в дім тварину.

"Дійшло до того, що син написав на папері договір, у якому зазначив, що як буде навчатися на відмінно, то ми купимо йому песика. Написали бумагу, в кінці розписався тато, я і Арсеній. І ось наступив такий момент, що пішли вони з татом купувати песика. Продавець розказав, як треба доглядати за твариною, і яка то відповідальність. Арсеній вирішив, що то надто складно для нього. Повернулися з пустими руками. І на тому епопея з песиком завершилася. Власне, ми з чоловіком зрозуміли, що ми своє зобов'язання виконали. Тепер хай Арсеній купує песиків своїм дітям", - поділилась Марія Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «У дитинстві Арсеній Яценюк вигадав подорож містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі