середа, 27 лютого 2008 07:08

Родичі Яценюка живуть біля Коломиї

У дитинстві нинішній спікер парламенту Арсеній Яценюк, 33 роки, часто приїжджав до села Княждвір, що за 7 км від Коломиї Івано-Франківської області. Тут живе його тітка Мирослава Григорець.

Місцеві колись заробляли на солеварні. У присілку, де варили сіль, проживає старша сестра матері Арсенія Мирослава Григорець, 77 років. Дівоче прізвище — Бакай. Вона жила в Коломиї, однак після смерті чоловіка переїхала до Княждвора, в родинну оселю. Має двох дітей Марію та Любу, чотирьох онуків та трьох правнуків. Доньки нині на заробітках у Ізраїлі та Італії.

— Арсеній був поважним хлопчиком, не гасав по городах із дітлахами, не грав у футбол м"ячем чи бляшанкою. Це йому було нецікаво, — згадує Григорець. — Його мати Марія Яценюк, з  родини Бакаїв, жила у Княждворі, а потім поїхала вчитися в Чернівці. Там вийшла заміж й народила сина.

Тітка пригадала, що коли в Чернівцях сталося масове облисіння дітей, Арсеній жив у дідуся й бабусі в Коломиї і деякий час ходив до міської школи N1. Хлопець завжди на свята приїжджав із батьками до Княждвора.

— Марія була на весіллях онуків, день мого народження. На Тройцю усі на цвинтар приїздять, — говорить Мирослава Григорець.— Торік у ранзі міністра закордонних справ Арсеній з друзями побував у Коломиї.

Часом спікер телефонує до тітки на мобільниий.

Зараз ви читаєте новину «Родичі Яценюка живуть біля Коломиї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі