понеділок, 02 квітня 2012 14:22

"У дитини циціньок немає ще" - Волочкова не боїться викладати фото своєї напівголої дочки

Автор: Фото: Twitter Анастасії Волочкової
  Волочкова не бачить в таких знімках еротики
Волочкова не бачить в таких знімках еротики

У дочки Анастасії Волочкової Аріши з'явилися в Києві подружки. Про це балерина розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Вона вже ночувала у них вдома і сказала мені: "Мамо, можна я не поїду до готелю? Я хочу з дівчатами". Я дозволила їй. Вона дуже компанійська. Ми з нею разом можемо бути і в лазні, і в басейні, і просто десь в ресторанчику сидіти. У нічному клубі вона так запалювала, танцювала на дискотеці, заспівала в караоке вперше в житті", - розповіла Волочкова.

Між тим, балерина не вважає, що для її 6-річної дочки рано бувати в місцях для дорослих.

"Її життя вже пов'язана зі сценою, вона хоче бути артисткою і я для неї приклад. Будь-якій дівчинці завжди хочеться бути дорослою, завжди залізти в мамину косметичку, нафарбуватися, приміряти мамині підбори і мамин одяг. Я їй все це дозволяю, тому що вона маленька. В цьому немає ніякої еротики. Це все зворушливо і неймовірно природно. Тому я дозволяю робити все, що вона хоче", - підкреслила Анастасія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волочкова любить лише екс-чоловіка, а має секс із багатьма

Зазначимо, нещодавно балерина виклала в мережу фото своєї доньки в одних колготках і на підборах. На запитання ведучої, чи не страшно Волочковій було викладати подібного роду знімки, адже в мережах є різні люди, які дивляться на такі фото.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Колишній чоловік Анастасії Волочкової віддав балерині свого коня

"Я взагалі не розумію, про що мова. Що там на цій фотографії? Дитина маленька, в колготках і маминих шпіляках і з головним убором, стоїть і позує як модель. Ви знаєте, якщо у наших людей зовсім вже деградована свідомість, то я б порадила просто психічно себе врівноважити. Це перше, а друге - а що там накривати і закривати? У дитини циціньок немає ще", - зазначила Волочкова.

Зараз ви читаєте новину «"У дитини циціньок немає ще" - Волочкова не боїться викладати фото своєї напівголої дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі