Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2012 11:30

Оператор носив Волочкову на руках на зйомках нового кліпу

Оператор носив Волочкову на руках на зйомках нового кліпу

У грудні Анастасія Волочкова зняла кліп на музику Едвіна Мартона. Постановка називається "Танго". 12 березня на своєму шоу в Києві балерина представить кліп публіці.

"Під час зйомок кліпу я не радилася ні з ким з естрадних артистів, тому що ті кліпи, які я знімаю, я роблю на танець, а це - зовсім інший жанр, - розповіла Волочкова журналісту Gazeta.ua. - Зняти кліп на пісню - це може сьогодні майже кожен. Їх багато. Але я працюю в тому жанрі, який сьогодні неординарний. Ніша моя в шоу-бізнесі - порожня абсолютно. Заспівати я завжди встигну. У мене вже записано більше 6 пісень. А ось станцювати так на сцені - це може не кожен".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Своїми танцями Волочкова хоче відволікти дітей від телевізора

Анастасія каже, що поєднанням власних пісень і балету виходить на інший рівень.

"Це іншого формату композиції, іншого рівня кліпи. Серед зірок шоу-бізнесу я не бачу конкуренції в цьому напрямку.", - коментує балерина.

Волочкова розповідає, що під час зйомок кліпу залишилася без взуття. "Коли ми переїжджали з одного місця зйомок на інше, все моє взуття забрали асистенти. А так як тоді було пристойно холодно (кліп знімали в кінці грудня - Gazeta.ua), то оператору довелося нести мене на руках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Волочкова не ризикнула повністю оголитися на Мальдівах

Зараз проходить процес комп'ютерної графіки кліпу. В одному епізодів, за словами, Анастасії вона буде "танцювати" на сцені оперного міланського театру Ла Скали, а в іншому - в одному з нічних клубів.

Зараз ви читаєте новину «Оператор носив Волочкову на руках на зйомках нового кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути