середа, 26 червня 2013 17:15

"Ти кажеш, що я повія? Тоді давай, спробуй мене купи" - Анна Сєдокова
6

Популярна співачка й екс-солістка гурту ВІА Гра Анна Сєдокова не припиняє засипати свій Twitter обуреними повідомленнями. Днями вона накинулася на критиків, а тепер відстоює свою дівочу честь.

Instagram Анни Сєдокової вже став притчею во язицех через велику кількість відвертих фотографій, які співачка викладає на своїй сторінці. Цілком закономірно, що у такої активності з'явилися недоброзичливці, які звинувачують виконавицю в ексгібіціонізмі і радять їй зайнятися творчістю замість того, щоб щодня демонструвати свої оголені форми.

Це викликало бурхливу реакцію у Сєдокової і днями вона накинулася на критиків з гнівними повідомленнями.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова показала себе в одній спідній білизні

"Прочитала кілька коментів під фото ... Мені подобаються ці професора в спідницях, які засуджують мене за відверті фото, - написала вона в соцмережах. - Сексуальність-це жахливо! Це хибно! Сховай сіськи! Покажи дітей! Помахай ними перед нами, і ми будемо щасливі. Бажано робити це з жирною головою і такому ж халаті, біля плити і босою. З фінгалом під оком від чоловіка (одного єдиного - поганого, зрадника і алкаша, але вже ж вийшла). Я не збираюся жити за вашими законами. Я взагалі ні за чиїми законами жити не буду, окрім своїх. І бути бажаною - мрія кожної дівчини".

Але цієї заяви Сєдоковій здалося замало - і сьогодні у своєму Twitter співачка знову завела стару пісню. Вона звернулася до читачів з риторичним питанням про те, чи вважають її дівчиною легкої поведінки. Доказом того, що її честь не заплямували, виконавиця вважає те, що її важко купити.

"Ти кажеш, що я повія? Тоді давай, спробуй мене купи", - зухвало написала Сєдокова.

Що саме стало причиною цього послання і чи адресовано воно конкретній людині, співачка не уточнила.

Зараз ви читаєте новину «"Ти кажеш, що я повія? Тоді давай, спробуй мене купи" - Анна Сєдокова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі