вівторок, 25 січня 2022 15:51

Тіна Кароль відзначає 37-річчя. Найгарячіші фото та маловідомі факти з життя іменинниці
17

Телеведуча й народна артистка України Тіна Кароль 25 січня відзначає 37 років. Тетяна Ліберман, справжнє ім'я співачки, народилася в сім'ї інженерів. У дитинстві її віддали в музичну школу в Івано-Франківську, де вона навчалася вокалу та грі на піаніно. Майбутня зірка часто брала участь у шкільних заходах, різних конкурсах і театральних постановках.

Gazeta.ua зібрала найспокусливіші фото іменинниці та розповідає, чому виконавиця не влаштовує вечірки з нагоди дня народження останні 12 років і кому подарувала квартиру в столиці.

1. Сценічний псевдонім, який згодом став реальним ім'ям зірки, вигадала сама Ліберман. Спочатку вона називалася Тіною Король. Але під час одного з конкурсів російськомовна ведуча прочитала Кароль замість Король. Співачці сподобався такий варіант більше.

2. Зірка дотримується вегетаріанства, не вживає солодощі та мінімум тричі на тиждень займається в спортзалі. Також виконує кардіовправи, грає в теніс, плаває і танцює. Так співачка тримає себе в формі.

3. Ведуча зізнавалася, що з 25 років не святкувала день народження. 2010-го в її чоловіка Євгена Огіра діагностували рак шлунку. Пара разом боролася за його життя, але три роки по тому коханого співачки не стало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерині Кухар 40. Чому балерину називали Лопес і чим жертвували рідні заради її кар'єри

"Завжди обирала сидіти в студії, співати, зніматися в "Голосі" або тікати від зайвих очей та привітань на Північний полюс, до північного сяйва. Це лише день, але так багато в ньому надій", – казала Кароль.

Артистка Тіна Кароль відзначає 25 січня 37 років
Фото: instagram.com/tina_karol
Артистка Тіна Кароль відзначає 25 січня 37 років
Артистка Тіна Кароль відзначає 25 січня 37 років
Артистка Тіна Кароль відзначає 25 січня 37 років
Артистка Тіна Кароль відзначає 25 січня 37 років

4. 2015 року знаменитість подарувала квартиру переможцю п'ятого сезону "Голосу країни" Антону Копитіну. Він разом з дружиною і двома дітьми був вимушений покинути дім у Донецьку після початку бойових дій. Згодом чоловік узяв участь у талант-шоу, в якому переміг під керівництвом Кароль.

5. Пісню артистки під назвою "Україна - це ти" внесли до шкільної програми 2016 року. Цю композицію зірка виконала разом з учасниками "Голос. Діти" на сцені шоу. Її внесли до "Хрестоматії української дитячої літератури" для читання у перших та других класах.

Кароль прокоментувала відмову бути ведучою в шоу "Танці із зірками". Минулого сезону її замінила Іванна Онуфрійчук. Фанати співачки здивувалися, коли вперше вела танцювальне шоу не Кароль. Зірка раніше не висловлювалася на цю тему.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль відзначає 37-річчя. Найгарячіші фото та маловідомі факти з життя іменинниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі