середа, 01 квітня 2009 13:34

Тіна Кароль вдягається безглуздо (ФОТО)

Біляві локони, яскравий макіяж і епатажні вбрання. Такою звикли бачити голосисту діву і молоду матусю Тіну Кароль. Але в житті вона вбирається значно скромніше.

Фотографи застали Тіну з її чоловіком і продюсером Євгенієм Огіром буденним вечором на вулиці Предславинській. Вони прямували послухати гумористичний концерт.

Кароль просто не впізнати. Її звичні локони затягнуті в тугий хвіст, видніється темне відросле коріння. І личко Тіни виглядає повнішим, чи то через минулу вагітність, чи то через невдалу зачіску. Зате шкіра засмагла, ніби співачка тільки повернулася з курорту. На обличчі майже повна відсутність макіяжу.

Вбрання Кароль - окрема тема. Від дрібної синьо-білої смужки подовженого плащу рябить в очах. А підбори ботільонів просто божевільні - пластмасові, прозорі і кислотно-салатового кольору.

Ці фото відправили по електронній пошті відомому дизайнерові Катерині Оксаніч. Заздалегідь на знімках закрили обличчя Тіни так, щоб Катерина не зрозуміла, хто на фото. І ось модний вирок дизайнера:

- Ботільони витримані в тенденціях сезону і кольорове поєднання безпрограшне, - говорить модельєр. - Плащ простий, графічний, актуальний і цим він цікавий.

Але, на думку фахівця, ці речі просто не можна поєднувати. Не стильно і дуже незграбно.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль вдягається безглуздо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі