середа, 29 квітня 2009 17:01

Тіна Кароль не стримала емоцій на концерті (ФОТО)
14

У вівторок за кулісами Палацу "Україна" товпилися чоловіки у військовій формі та дівчата в легких літніх суконьках фасону 50-х років. Придивившись, в них можна було впізнати зірок української та російської естради, які брали участь в концерті "Свято зі слізьми на очах", організованому телеканалом "Інтер" до 9 Травня.

Вели захід актриса Ольга Сумська та російський актор Ігор Петренко, який прославився ролями у фільмах військової тематики ("Звезда", "Водитель для Веры"). Всі звикли до Петренка у військовій формі, тому не впізнавали його в цивільному.

Склад артистів вражав: відкрив концерт з піснями "Я люблю тебя, жизнь" и "Мгновения" Йосип Кобзон. Співак-епоха на сцені тримався добре, але за кулісами було видно, що кожен крок давався йому важко.

- Адже він зараз лікується ще, - шепотіли знаючі люди, натякаючи на нещодавню операцію артиста в Німеччині.

Улюбленими піснями ветеранів порадувала радянська естрадна діва Валентина Толкунова: вона виконала "Если б не было войны" та свій хіт "Я не могу иначе".

Олександр Пономарьов та тенор Володимир Гришко хоч зараз готові були захищати Батьківщину - обидва наділи військову форму. Гришко блищав погонами полковника, Пономарьов поскромніше - капітана. Треба сказати, форма тенорам йшла.

Таїсія Повалій виглядала чудово. Струнка, свіженька, немов немає за плечима щоденних гастрольних перельотів. Тая виконала вдалу версію "В землянке" та представила публіці прем"єру мелодійної та урочистої пісні "Родина". А ось її чоловік - продюсер Ігор Ліхута на здоров"я хоч і не скаржився, але всім кинувся в очі його комір, що фіксує шию. Ліхута, у якого завжди був імідж чоловіка у повному розквіті сил, комір передбачливо зняв, але папараці його все ж таки з цим аксесуаром підловили.

Тіна Кароль, виконуючи "Балладу матери", розплакалася просто на сцені.

- Це моя улюблена пісня на військову тематику, - зізналася вона пізніше. - Я її відчуваю до останньої ноти - у мене ж дідусь всю війну пройшов.

Того вечора співачка одягалася в довгу сукню яскраво-червоного кольору від відомої американської марки Jay Ahr, в вбраннях якої красуються голлівудські діви Джолі, Лопес та Пенелопа Круз.

Цікаво, що тільки такий урочистий привід, як концерт для ветеранів, змусив деяких артистів приїхати. Лев Лещенко, пересилюючи біль в горлі (артист захворів на фарингіт), виконав "День Победы". А ось заявлені в афіші Ірина Білик та Наталія Могилевська так і не з"явилися на концерті, зіславшись на хворобу. А для того, щоб проігнорувати ефір на такому солідному телеканалі, потрібно мати серйозні підстави.

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль не стримала емоцій на концерті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі