вівторок, 31 липня 2012 13:52

Тіна Канделакі похвалилася яхтою за 450 тисяч євро на тиждень
6

Фото: Фото: Twitter Тіни Канделакі

Популярна телеведуча і громадський діяч Тіна Канделакі проводить відпустку в круїзі на розкішній яхті, яка обходиться їй у 450 тисяч євро на тиждень.

Тіна Канделакі зараз є активним користувачем соціальної мережі Twitter і встигає викладати власні пікантні фотографії.

Наприклад, Канделакі опублікувала в мікроблозі свій знімок в лаконічному чорному купальнику. На жаль, тільки по пояс, проте фанати телеведучої все одно залишилися задоволені спокусливими округлостями Тіни. Телеведуча розповіла, що зараз відпочиває з дітьми, 12-річною Меланією і десятирічним Леонтієм, на розкішній яхті, яка, до слова, обходиться Канделакі в 450 тисяч євро на тиждень. Телеведуча виклала фотографію судна. Тіні явно може позаздрити сам олігарх Роман Абрамович, відзначили деякі шанувальники Канделакі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Канделакі потрапила в лапи телефонних аферистів

Однак не тільки знімками яхти і себе коханої обмежилася телеведуча. Тіна із задоволенням ділиться з фанатами такими подробицями, як меню та фото страв, які вона спробувала, продемонструвала нові вбрання і види міст, які відвідала, наприклад, Флоренції і Канн. На фото видно, що Тіна задоволена відпочинком.

До слова, минулого року відпустка Канделакі явно не вдалася. Нагадаємо, телеведуча провела відпочинок на грецькому острові, проте залишилася незадоволена. Повіривши хвалебним розповідям туроператора, телеведуча зупинила свій вибір на готелі, де нібито відпочивали співачка Шакіра та гравець іспанської "Барселони" футболіст Жерар Піке. Тільки в реальності готель сильно розчарував Канделакі. Через поганий сервіс і відсутність пляжу пекуча брюнетка була змушена шукати інший готель. Дійшло до суду: телеведуча вимагала 1,7 мільйона рублів з туроператора за зіпсовану відпустку.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі похвалилася яхтою за 450 тисяч євро на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі