вівторок, 21 лютого 2012 10:05

Тіні Канделакі подарували обручку

Автор: Фото: Facebook Тіни Канделакі
 

Відома телеведуча, журналістка, продюсер і громадський діяч Тіна Канделакі досі залишається самотньою мамою, на руках якої двоє дітей. Однак, судячи з останніх подій, незабаром вона позбудеться своєї самотності.

Нещодавно Тіна Канделакі порядком здивувала своїх численних шанувальників, виклавши на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію своєї правої руки, на безіменному пальчику якої знаходилося дуже красива обручка зі смарагдом посередині і діамантами по краях. Проте куди більш ефектно звучала приписка до знімку: "Погоджуватися?"

Фотографія викликала справжній фурор. Тут же пішли поради від фанатів телеведучої. Хтось казав, що нічого сумніватися і треба говорити "так". Хтось, навпаки, заявляв, що, мовляв, якщо питаєте, значить, говоріть "ні".

Цікаво, що сама Канделакі вперто відмовчується на запитання тих, хто цікавиться, що це за таємничий шанувальник. Інші вимагають ще якихось доказів кохання, наприклад, дачі на Карибах. Мабуть, однією з найбільш щиросердих записів на сторінці Тіни виявилася ця: "Тіна, будь ласка, потім все-таки повідомте народу, погодилися ви чи ні. Ми хвилюємося!:)"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Канделакі розповіла подробиці свого розлучення

Між тим в своїх останніх інтерв'ю Тіна Канделакі безкомпромісно заявляла, що не збирається найближчим часом виходити заміж. Причиною такого рішення є її діти-підлітки. "Стосунки - це час і праця. У нас у всіх всередині — великі "хотілки", але потрібно порівнювати і свої можливості. Я розумію, що зараз не час для моїх романтичних захоплень. Але це тому, що діти знаходяться в підлітковому віці, а я не так давно розлучилася", - говорила Канделакі. Тіна вважає, що діти повинні подорослішати і тоді у неї з'явиться час для себе і можливість вийти заміж вдруге.

Зараз ви читаєте новину «Тіні Канделакі подарували обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі