пʼятниця, 11 січня 2013 14:45

Тіна Канделакі насолоджується відпочинком на Сейшельських островах
6

Популярна телеведуча і бізнес-леді Тіна Канделакі відлетіла у відпустку на Сейшельські острови. Звідти знаменитість радує численних шанувальників барвистими фотографіями, а нещодавно повідомила, що прикупила там яхту і відправилася на риболовлю.

На своїй сторінці в Instagram телеведуча у фотографіях розповіла, що, провівши Новий рік у вузькому колі близьких, вирушила відпочивати на Сейшельські острови. На знімках Канделакі позує виключно в гордій самоті або з подругою. Взяла вона в подорож дітей, Меланію і Леонтія, невідомо.

На фотографіях Канделакі не тільки демонструє свою підтягнуту фігуру в різних літніх вбраннях, але й екзотичні види. Не обійшлося і без фотосесії з декількома гігантськими черепахами. Також Тіна виклала колаж, що зображає зверху шикарну білосніжну яхту, а знизу - критий зелений човен, і підписала його: "прикупила собі яхту. Зелененьку". Судячи з гумористичних записів і усміхнених знімків, видно, що телеведуча насолоджується відпочинком.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Тіна Канделакі показує свої фото в купальнику

Однак Канделакі не тільки гріється на сонечку або здійснює довгі прогулянки по суші, вона ще й рибалить. Тіна опублікувала кілька фотографій, на яких позує в коротких шортиках, футболці і хустці. "О 4:30 вийшли в море. За рибою", - розповіла шанувальникам телеведуча. Особливо уважні примудрилися розгледіти на лівому стегні Тіни значне татуювання, яке, за чутками, вона набила, щоб приховати шрам, отриманий в автокатастрофі кілька років тому, коли опинилася в одному автомобілі з Сулейманом Керімовим.

Зазначимо, це досить інтимна наколка. Справа в тому, що Канделакі намагається не показувати її і на всіх фото, де позує з голими ногами, намагається повертатися правою стороною. До слова, риболовля увінчалася успіхом. Телеведуча виклала фотографію улову: "наловити тунця. Буду тепер готувати. Два дні на тунцевій дієті!".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Канделакі насолоджується відпочинком на Сейшельських островах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі