четвер, 12 жовтня 2023 21:11

"Ти неук": Кондратюк відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні

Український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк різко відповів на звинувачення, що забирає у свого колишнього підопічного Віталія Козловського всю його військову зарплатню.

Як пояснив Кондратюк, кошти у співака списує виконавча служба через порушення авторського права. Продюсер різко порадив Козловському краще пояснити, чому ж він раніше не виплачував борг, пише ТСН.

"Твою зарплату забирає виконавча служба, неук, за те, що ти - рецидивіст з порушень авторського права. Ти напиши допис про те, чому не віддав судові борги раніше", - написав Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маю сплатити ще 2 млн" - Козловський підтвердив, що віддає військову зарплату Кондратюку

Такий коментар шоумен залишив в Instagram під дописом Віталія Козловського, в якому співак відверто зізнався, що майже вся його військова зарплата списується на користь Ігоря Кондратюка, а також в держбюджет на погашення штрафу.

Автор: instagram.com/vkozlovsky_music
  Свій коментар продюсер видалив, та користувач на ім'я Дмитро встиг зробили скріншот
Свій коментар продюсер видалив, та користувач на ім'я Дмитро встиг зробили скріншот

Мобілізований виконавець поділився, що після всіх відрахувань в нього майже зовсім не залишається коштів. За словами Віталія Козловського, Ігоря Кондратюка просили тимчасово припинити виплати під час військової служби співака. Однак продюсер відмовився.

У коментарях Віталія Козловського підтримало чимало зірок та користувачів. Тим часом Кондратюка засудили за такий вчинок та назвали його "черствою людиною". Свій коментар продюсер видалив, та користувач на ім'я Дмитро встиг зробили скріншот, яким Віталій Козловський поділився в Instagram-stories.

Зараз ви читаєте новину «"Ти неук": Кондратюк відповів Козловському на звинувачення у стягненні військової зарплатні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі