середа, 09 жовтня 2013 09:37

ТАТУшка Юлія Волкова вивела на подіум чоловіків на підборах

Автор: фото:rumenews.com
 

Співачка, учасниця відомого скандального російського гурту ТАТУ, Юлія Волкова днями у Москві представила свою колекцію взуття.

На захід прийшли зірки російського шоу-бізнесу та політики. Стиліст Сергій Зверєв, навіть поділився з кореспондентами випуску ТСН Особливе на каналі 1+1, власними модними вподобаннями, а також розповів про свою модну марку-талісман.

анель ношу, щоб не зурочили, ось вдягну якусь іншу фірму, мене всі зурочать одразу, одягаю Шанель, все зурочення уходить", - говорить Сергій Зверєв.

Під час презентації колекції, дизайнер Юлія Волкова заспівала на сцені, а коли почався показ, довела, що її взуття можуть носити, як чоловіки так і жінки, адже чоловіки-моделі теж з'явилися на подіумі на шпильках. ТАТУшка Юлія Волкова, розповіла, що для неї головне під час створення колекції та поділилася інформацієй про гнучкі ціни на взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не було там вульгарності, бруду" - ТАТУшка Олена Катіна

"Ми зробили її дуже доступною - від п'яти до десяти тисяч рублів, для меня найголовніше модель, щоб вона була гарною, епатажною, вартість до 300 доларів", - розповіла Юлія Волкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-ТАТУшка Юлія Волкова представила у Києві фільм про зомбі

Нагадаємо про  те, що нещодавно гурт ТАТУ дав концерт для своїх фанатів у Києві, у інтерв'ю Катерині Осадчій дівчата розповіли про свої поцілунки і творчі плани, а Юлія Волкова поділилась, що любить експериментувати, тому сподіваємося, що цей черговий експеримент вдасться зірці.

Зараз ви читаєте новину «ТАТУшка Юлія Волкова вивела на подіум чоловіків на підборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі