середа, 25 серпня 2021 17:40

Святослав Вакарчук уперше став батьком

Святослав Вакарчук уперше став батьком
Святослав Вакарчук вперше став батьком. Фото: viva.ua

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" 46-річний Святослав Вакарчук уперше став батьком.

У пресслужбі гурту підтвердили цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман із 23-річною співачкою - Вакарчук розставив крапки над "і"

Новонародженого сина назвали Іван - на честь батька Вакарчука, Героя України Івана Олександровича.

ЗМІ поширювали інформацію, що хлопчик народився 19 серпня. Проте в команді Вакарчука це спростували. Точну дату народження не розголошують.

Про обраницю Вакарчука, яка народила сина, також нічого невідомо. Кажуть, що жінка працює в кінопродюсерській компанії Radioactive. Але підтверджень немає.

Співак іфронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розлучився зі стилісткою Лялею Фонарьовою. Пара була разом понад 20 років, п'ять із них – у шлюбі. Разом подружжя виховувало доньку Фонарьової від першого шлюбу. Спільних дітей не має. Але у Святослава склалися теплі стосунки з названою донькою. Причина розлучення тримають у таємниці.

Після розлучення Вакарчука запідозрили в романі зі співачкою 23-річною Віталіною Мусієнко. Жінка була підопічною Вакарчука у вокальному шоу "Голос країни". Зараз разом із музикантом їздить у турі його нового музичного проєкту "Оранжерея".

Зараз ви читаєте новину «Святослав Вакарчук уперше став батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі