середа, 20 лютого 2013 15:56

Світлана Лобода мріє народити ще хлопчика

Світлана Лобода мріє народити ще хлопчика
Однак штампу в паспорті співачка не хоче Фото: show.obozrevatel.com

Світлана Лобода хоче народити своєму цивільному чоловіку Андрію Царю ще й сина. Проте стати офіційною дружиною танцюриста співачка не квапиться, повідомляє ТСН.

Лобода запевняє, що у них з Андрієм все чудово. На нещодавній день усіх закоханих Цар подарував дружині багато теплих та ніжних слів. І щось дуже особливе. Що саме, співачка не каже.

"Це одна дуже цінна річ. Андрюша сказав багато ніжних і ласкавих слів", - розповіла Лобода в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Поки мама з татом на гастролях маленька Євангеліна залишається у Києві з бабусею. Попри цей факт Лобода себе кар'єристкою не вважає. Стверджує, що на першому місці у неї сім'я і мріє у майбутньому подарувати Царю сина.

"Мені дуже хочеться ще хлопчика. Але я думаю, що поки потрібно ще почекати", - зізналася артистка.

Між тим, стати офіційною дружиною Царя Лобода не поспішає. Каже, не потребує просто штампу в паспорті.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Лобода показала своє підтягнуте тіло на пляжі в Еміратах

"Я ніколи не мріяла про сукню нареченої. Андрюха зі мною дуже солідарний. І тому, напевно, теж ми разом. Для мене більше вінчання прийнятно. І то до цього потрібно прийти дуже усвідомлено. Ось момент з одруженням і штамп в паспорті мене особливо не приваблює", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода мріє народити ще хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі