середа, 09 серпня 2017 12:45

Світлана Лобода відреагувала на скандал з терористичним "Оплотом"

Світлана Лобода відреагувала на скандал з терористичним "Оплотом"
Світлана Лобода прокоментувала скандал навколо "привітів" "Оплоту"

Співачка Світлана Лобода відреагувала на відео, опубліковане в мережі YouTube на каналі "Оплот-інфо", яке розповсюджується в соціальних мережах.

Ролик був знятий журналістами в травні 2013 року, які були присутні в числі багатьох представників ЗМІ на прес-конференції Світлани Лободи в Харкові в офісі української газети КП в Україні, задовго до трагічних подій в країні. Присвячена прес-конференція була новому концертному туру і шоу LOBODA "Початок".

"Після основної частини прес-конференції журналісти просили артиста сфотографуватися, залишити автограф, в тому числі побажати удачі виданням і організаціям, які вони представляють або попросили їх про це, - йдеться в офіційній заяві прес-служби артистки, - це дуже поширена практика. Цим приватним проханням, як правило, артисти не відмовляють. як нам підтвердили в редакції КП Україна, в травні 2013 року були присутні всі бажаючі представники харківських видань в тому числі і журналісти сайту oplot.org, які підійшли до артиста після офіційної частини інтерв'ю і подарували футболку. По всій країні тисячі людей і організацій мають такі відео і фото з артисткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі Світлани Лободи вбили журналіста

Світлана не мала уявлення ні про організацію, про яку говорить в відео, ні про ту роль, яку ця організація зіграє в історії України в майбутньому.

Менеджмент LOBODA шкодує про нездатність або небажання багатьох українських інформаційних ресурсів і блогерів самостійно виявляти відверті фейки і провокації, мета яких посіяти якомога більше зла і розбрату в душах українців ".

Раніше в Мережу потрапило відео зі Світланю Лободою.

"Ну що, друзі, Оплот живи сильно", - говорить на відео співачка.

"Оплот" був спочатку бійцівським клубом з Харкова, який під час подій Євромайдану зайняв, разом зі своїм лідером Євгеном Жиліним, проросійську позицію.

Згодом члени донецького відділення "Цитаделі", лідером якого був Олександр Захарченко, відокремилися і створили власний батальйон "Оплот", в складі якого воювали проти української армії на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода відреагувала на скандал з терористичним "Оплотом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі