середа, 12 жовтня 2011 17:59

Шварценеггер показав фотодоказ свого повернення у кіно

Автор: Фотографія з блогу Арнольда Шварценеггера
 

Арнольд Шварценеггер опублікував у своєму блозі фотографію зі знімального майданчика фільму "Нестримні 2" ("Expendables 2").

На знімку видно самого Арнольда, а також його колег по фільму - Сильвестра Сталлоне і Брюса Вілліса. "Я знову в справі, знімаюся в 'Нестримних 2' і чудово проводжу час зі Слаєм і Брюсом у Болгарії", - пише Шварценеггер.

Перший фільм "Нестримні" вийшов у прокат в серпні 2010 року. Головну роль у цій картині виконав Сталлоне. Він же виступив як режисер і співавтор сценарію. У фільмі також були зайняті Джейсон Стетхем, Джет Лі, Міккі Рурк і Дольф Лундгрен. Шварценеггер і Вілліс виконували в "Нестримних" епізодичні ролі.

У сиквелі для Шварценеггера і Вілліса передбачили більш серйозні ролі. Проте Сталлоне цього разу не працює над фільмом в якості режисера. Постановкою картини займається Саймон Вест ("Лара Крофт: Розкрадачка гробниць", "Повітряна в'язниця").

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер показав фотодоказ свого повернення у кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі