пʼятниця, 07 жовтня 2011 15:54

Арнольд Шварценеггер помацав свою бронзову статую
14

Фото: Фото: Reuters

64-річний екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер офіційно відкрив музей, присвячений культуристу. Будинок знаходиться в австрійському селі Таль. Тут народився культурист і майбутній губернатор штату Каліфорнія. Виставка розповідає про те, як Шварценеггер домігся успіху, прийшов до Голлівуду, а потім у політику, розповіла представник музею. Сам актор, за її словами, щиро радів, коли йому показали предмети експозиції.

Сьогодні ж Шварценеггер представив свою статую з бронзи, довжиною в 2 метри 40 сантиметрів і масою в півтонни. Всього було зроблено три статуї. Другу встановлять в Колумбусі, штат Огайо, де щорічно проходять вихідні здоров'я Арнольда Шварценеггера, подейкують, третю Арні залишить для себе.

Нові статуї зроблені за ескізами маленької статуї, вилитої в 1980-му, коли Арнольд отримав сьомий титул Містер Всесвіт. Бронзові статуї зображують Шварценеггера в класичній позі бодібілдера.

Скульптор Тім Паркс, до якого звернувся Шварценеггер, не виключає можливості отримання замовлення на ще чотири статуї - адже саме сім разів Арнольд здобував перемогу на конкурсі "Містер Всесвіт". За його словами, Арнольд відвідав його майстерню і, побачивши статую, залишився дуже задоволеним. Повідомляється, що Арнольд лише попросив додати "більше засмаги" своїм копіям.

Зараз ви читаєте новину «Арнольд Шварценеггер помацав свою бронзову статую». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі