вівторок, 22 листопада 2016 13:03

Стильний Бред Пітт завітав на прем'єру фільму про шпигунів
12

Фото: Reuters

Роберт Земекіс в компанії Бреда Пітта і Маріон Котійяр, які виконали в картині головні ролі в картині "Союзники", представив свою нову роботу в Лондоні.

Дія фільму розгорнеться в 1942 році. У центрі уваги глядачів з'являються агенти французької та американської контррозвідки, між якими під час небезпечної місії в Північній Африці зародився пристрасний роман. Як наслідок - весілля і дитина, проте існування щасливого шлюбу судилося не так вже й довго - головні герой дізнається, що його дружина нацистський шпигун ...

Після роботи над цим проектом Бреду Пітту і Маріон Котійяр приписували роман. Більш того, ЗМІ повідомляли про те, що саме Маріон зруйнувала шлюб Пітта і Джолі. Втім, французька актриса не піддалася на провокацію і спокійно пояснила своє ставлення до теми, яку західні таблоїди обговорюють з вересня:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріон Котіяр розповіла, як знімали інтимну сцену з Бредом Піттом

"Подібні розмови не приписую на свій рахунок, тому що я не маю нічого спільного з чутками і ситуацією, якій вони присвячені", - сказала Котійяр.

Зараз ви читаєте новину «Стильний Бред Пітт завітав на прем'єру фільму про шпигунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі